26.7.10

Twitter...!?

I det mindste bliver Twitter opdateret... Jeg broderer og læser mere end jeg skriver i øjeblikket. For at være ærlig, skriver jeg slet ikke.
Jeg havde fødselsdag i torsdags, og jeg fik £20 til Waterstones af min kæreste Shaun (Han har også betalt en tur til Danmark, men det er en anden historie). Jeg tog i Waterstones (ville have været i Waterstones og forkæle mig selv alligevel, men nu var der en ekstra god grund!) og fik 2 bøger med hjem. Kom også i WH Smith og fik 2 bøger med hjem derfra også. Og da Shaun og jeg skulle fejre min fødselsdag på Zizzis (italiensk restaurant) fredag, så skulle jeg også have en smule makeup med hjem.

Min høst endte med:

Bøger-
Artemis Fowl and the Atlantis Complex af Eoin Colfer
The Ambassadors Mission af Trudi Canavan
Holy Warrior af Angus Donald
Blood and Ice af Robert Masello

Makeup-
Baked eyeshadow i farven Starlight fra BodyShop
Expert Eyes kohl blyanter i sort og brun fra Maybelline
Colossal Volum'Express Mascara i sort fra Maybelline

Jeg har allerede læst Artemis Fowl og Ambassadors Mission, og jeg er i gang med Holy Warrior. Alle tre kan bestemt anbefales, men forgængerne skal helt sikkert læses, før man går i gang med nogle af dem.

Jeg er også igang med et broderi med tre højlandskøer. Det er et bogmærke, jeg købte i Skotland i 2008, og nu er jeg endelig kommet i gang med at lave det. Vil smide nogle billeder op når jeg har lavet det færdigt :)
Jeg har også lavet nogle andre små broderier, og jeg tror, jeg lægger billeder op af dem, når jeg kommer hjem. Jeg sidder på arbejdet i øjeblikket, og billederne ligger på Shauns pc.

Jeg tager hjem til Danmark i næste uge, og jeg håber, at jeg får skrevet mere, når jeg er derhjemme og bor alene. Jeg får et nyt skrivebord i fødselsdagsgave af mine forældre, og det skader jo aldrig :) Jeg håber, at det kan skubbe lidt gang i inspirationen.

Nu må vi se hvad der sker! :)

2 comments:

  1. You gotta love Artemis Fowl! Tell me you cried at the end of The Eternity Code!

    ReplyDelete
  2. I love, love, love Artemis Fowl! They are brilliant, funny, sad books!
    and yes I did.
    this was the first I read in English, and I love it as much (if not more) than the Danish ones!!!

    ReplyDelete