25.5.10

Manglende skrivelyst

Det er altså meget besynderligt. I en del måneder har jeg ingen lyst haft til at skrive. De gange jeg har prøvet, har jeg skrevet en linie eller to, og så er jeg stoppet. Jeg ved ikke hvor min inspiration er forsvundet hen, men måske har jeg endelig fundet den en smule. Jeg er i al fald lige begyndt på en historie, som jeg håber bliver en del af et projekt, der måske en dag kan udgives. Nu må vi se. Jeg skal jo have skrevet en hel del, før jeg kan begynde at tænke på udgivelse. I det mindste har jeg allerede skrevet mere på den lille historie, end jeg har gjort siden jeg lavede mine 250 ord om dagen (- når jeg skriver at jeg har skrevet mere, er det 150 ord, så det er stadig meget, meget lidt).

Hver gang jeg starter en historie i øjeblikket, mister jeg modet meget hurtigt. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg håber, at jeg snart overvinder det. Jeg håber, at jeg henover det næste 1½ år får skrevet rigtig meget. Jeg har jo stadig en drøm om at blive forfatter. Men en drøm som den kræver jo en del fra mig selv. Den kræver, at jeg skriver. På det seneste er jeg blevet inspireret flere forskellige steder fra, og jeg håber at det er nok. Jeg vil jo gerne - jeg skal bare sparke mig selv i gang.
150 ord er en start. Jeg vil nu hoppe tilbage til min historie og få skrevet noget mere. Det er jo bare et spark, der skal til. Bare et spark, og noget varm kakao måske ;)

No comments:

Post a Comment